Stampin'Up bestelling plaatsen

Stampin'Up Bestelling plaatsen:


-Om een Stampin'Up bestelling te plaatsen kun je een emailtje   sturen naar creationsbyjolan@gmail.com Je krijgt dan vanzelf   een berichtje van mij terug met de gegevens waarop je het   bedrag mag betalen.Vergeet niet om in je mailtje je adres te   zetten zodat ik ondertussen je envelop/doosje klaar kan maken!

-Natuurlijk kunt je ook een persoonlijk berichtje sturen via   mijn Facebook "Creations by Jolan".

Geef in je bestelling dan het artikelnummer en de beschrijving door en ik zorg dat het besteld wordt. Je krijgt van mij dan vanzelf antwoord. Omdat je duidelijk vermeld artikel met beschrijving kan ik gelijk controleren of eea klopt.

-Natuurlijk kun je ook in mijn online shop winkelen. Maar let   op. Hier kun je alleen betalen met een CREDITCARD!

Verzendkosten bij bestellingen boven de 50,-€ ZIJN GRATIS naar jou huis.

Bijna elke dinsdag plaats ik een verzamelbestelling bij Stampin'Up. Je kunt je spullen dan gratis bij mij thuis in Wageningen ophalen. Het kan wel zo zijn dat ik tijdens speciale gelegenheden op een andere dag bestel.

Voor vragen mail me gerust op creationsbyjolan@gmail.com

1 opmerking:

Agaath zei

Hoi Jolan,ik wil graag mesjes en rillers voor de standing up snijmachine bestellen maar op wat voor pagina enz ik kijk, is dat moeilijk te doen. maar ik heb geen creditcard maar betaal altijd via internet. aangezien ik erg onthand ben doordat ik geen mesjes meer heb hoop ik dat je mij kunt helpen.

mhgr Agaath Vooijs

evt telnr 0597 850441