You Can Create it!Hoi, hoi doe jij ook mee met onze nieuwe kwartaal kit? Hieronder leg ik je kort uit hoe het ontstaan is en wat de bedoeling is.

In het voorjaar van 2014 bedachten twee Duitse collega's Anja Luft en Heike Fallwickl een leuke kit met Stampin'Up producten die ze "Mach was draus" noemden. Begin van dit jaar werd ons gevraagd om dit ook in Nederland op te gaan zetten, onder de naam "YOU CAN CREATE IT" 

Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig wat dit precies inhoudYou Can Create It! is een Stampin'Up materialen  kit die ieder kwartaal uitkomt en in een brievenbusdoosje bij jouw thuis wordt bezorgd. Hierin vind je voor iedere maand een pakketje met cardstock, designpapier, lint enzovoorts (dus 3 pakketjes in 1 doos). Met deze pakketjes kun je lekker creatief aan de slag gaan. 

Wil je, je creatie met iedereen als inspiratie delen, dan ontvangen wij graag vóór de 28ste van iedere maand jouw foto in onze mailbox. Deze publiceren wij dan iedere 2de van de maand in een groot You Can Create It! blogpost samen met ook onze voorbeelden.  Dit is natuurlijk niet verplicht :-) Maar wel ontzettend leuk.

Voorbeeld: kwartaal juli - augustus - september gaat 15 juli op de bus. Wij ontvangen dan graag jouw creatie voor de blogpost van augustus met het pakketje van juli op 28 juli. Wij zetten deze dan op 2 augustus online. Het lijkt misschien wat onduidelijk, maar je zult zien, het wijst voor zich :-)
De kosten voor de You Can Create It! kwartaal kit zijn € 17,50, dit is inclusief materiaal van de 3 pakketjes, inclusief voldoende aanvullend materiaal én inclusief verzending in een A4 brievenbusdoosje met track & trace code. Zodat we er zeker van zijn dat jouw bestelde kit netjes bezorgd wordt :-)

Bestel je de kit bij mij, dan verzorg ik deze helemaal voor je, dus van inpakken t/m versturen. Bestel je de kit bij Helene dan zal zij deze voor je verzorgen en versturen.

Opgeven en/of meer informatie kan via creationsbyjolan@gmail.com of info@helenedenbreejen.nl

Geen opmerkingen: