vrijdag 23 oktober 2009

Laatse dag.En dan komen we weer richting huis.
Wat een belevenis zo'n grote stad. Gisteren was het echt schitterend weer. We zijn een aantal uur in het museum geweest en daarna hebben we door Central Park gewandeld. Wat een geweldig iets. We hebben mooie foto's gemaakt en onze ogen uitgekeken. Op de wegen door het park zie je joggers, paardenkoetsen, fietstaxi's, yellowcabs,rollerskaters, fietsers door elkaar heen gaan. En toch heerst er rust. Geen sirenes, geen getoeter. Ongelooflijk! En toen we bijna door het park waren zagen we een.................ijsbaan~!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihihi, grappig hoor! Jongens in een korte broek op schaatsen, meisjes in een rokje en een panty en een heuse ijsmachine voor op de baan.

Toen door naar 5th Avenue. Toen we daar aankwamen was het toch een lawaai van sirenes en alles zwaailichten. overal waar je keek stonden politieauto's. Verbaasd keken we rond. Maar het bleek een soort "poppenkast" te zijn. Er is sinds 9/11 heel veel geld voor de bescherming van de stad en een mevrouw vertelde ons dat ze zo lieten zien hoe goed ze de stad beschermen. Vanaf dit punt gingen ze allemaal de stad in.

En dan nu de foto, hihihihi.
Kijk dit was er aan de hand!!!!!!
hihihihi.............grapje natuurlijk, maar hij was echt hier om de hoek in de straat. Helaas hadden wij niet de benodigde 15.000 dollar de man om met hem te kunnen eten, sorry! Maar hij wordt echt beveiligd, zeg!!!!

Zo, nu is het hier de hoogste tijd om te gaan ontbijten. Om 12.30 uur komt er een auto die ons naar de luchthaven brengt.
De volgende verhalen komen dus weer als we thuis zijn.
Bedankt voor het lezen allemaal.

4 opmerkingen:

scrappingtwins zei

Hoi Jolan

Als je dit berichtje leest ben je alweer thuis. Ja zo'n week is zo voorbij. Jullie hebben veel gezien en wat een leuke foto met die bekende man.

groetjes marjan en ella

Heidie zei

wat een leuke foto met Obama. Ik heb er ook zo een van mijn man met Obama. En nu zit het er helaas al weer op. Zal de rest van de foto's terzijnertijd wel in het SBM zien.

groetjes Heidie

**SCRAP-GEK** zei

Oooooooh Jolan, wat een leuke verhalen allemaal!!! Zo te zien en te horen hebben jullie het super naar je zin joh! Helaas gaat zo'n weekje altijd veel te snel voorbij! Tot gauw maar weerquit! Groetjes Marije.

marga zei

Jolan het was geweldig!!!! Wat een heerlijke dagen en wat hebben we gelachen!

Tot gauw en dan kunnen we even lekker nagenieten.

liefs Marg en Miek