zaterdag 4 maart 2017

Bloghop van de creatieve Harten "Lentekriebels" / Creations by Jolan


Hoi, hoi wat gezellig dat je weer komt kijken bij de bloghop van de Creatieve Harten. Deze keer hebben we als onderwerp "LENTEKRIEBELS".

Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en de eerste voorjaar's bloemen komen al te voorschijn!
Het gratis design papier "Inside the lines" uit de Sale-a-bration folder staat vol met bloemen die je kunt inkleuren met de Stampin'Up Watercolor potloden. Een heerlijk rust gevend werkje. Met behulp van de blender pen kun je de kleuren zo mooi in elkaar over laten lopen.


De bloemen zijn ingekleurd in de kleur Melon Mambo. Met een klein blauw schaduw randje komen ze nog meer tot hun recht. Ik ben echt SUper blij met deze 13 potloden. Maar ik hoop wel dan ze in de volgende catalogus met nog meer kleurtjes komen.


Het zakje is gemaakt met behulp van het Gift Bag pons bord op blz 184. Dat heb ik een hele tijd in de kast laten liggen maar weer herontdekt. Hiermee maak je super snel zakjes/tasjes in diverse maten. Rillen en ponsen en je hebt in een handomdraai een tasje waar de allerleukste en lekkerste kadootjes in passen. Voor deze gelegenheid heb ik een lekkere handcrème gebruikt van het Kruitvat!

Ik had nog een stukje ingekleurd papier over. En dat gooi je natuurlijk niet weg..... In Old Olive maakte ik nog een leuk schuif doosje waar drie roze Rittersport tjokolaatjes inpassen. Nu hoor ik jullie denken ... Euh kun je ons de maten geven. Ik zal binnenkort een filmpje met tutorial op mijn blog plaatsen zodat jullie het na kunnen maken. Hij is te leuk om te geven (en om te maken) Bij het Kruitvat zijn op dit moment assorti zakken te koop met Rittersport tjokolaatjes.
Wil je het GRATIS "Inside the Lines" designer papier ontvangen? Dan heb ik een leuke bundel voor je.  Bestel de Watercolor potloden, Blender pennen, Aqua Painters en Wink of Stella samen voor 62,- € En je ontvangt de "case"er gratis bij. Heb je zin in een leuke inkleur workshop dan kan dat natuurlijk ook. Samen overleggen we een andere datum dan in het filmpje genoemd is.                                                                                       Voor vragen en of bestellingen kun je mailen naar creationsbyjolan@gmail.com  10 maart gaat er weer een verzamel bestelling uit naar Stampin'Up . Ik verzorg graag jouw bestelling. Boven de 75,- gratis verzending binnen Nederland


Hop nu snel door naar het blog van Danielle Bennenk door op de onderstaande button "volgende"te klikken. Vergeet je niet om bij mijn collega's een berichtje achter te laten. Tot snel groetjes Jolan


12 opmerkingen:

D. Bennenk zei

Wat een prachtige projecten heb je weer gemaakt, Jolan. Super fijn dat je ondanks alle drukte heerlijk met ons mee hopt vandaag.
Groetjes,
Danielle x

Monique zei

Superleuk Jolan, ben eigenlijk niet anders van je gewend. Heerlijke projecten weer.

Creations by Jolan zei

Bloos ☺

Creations by Jolan zei

Dank je wel Daan. Super fijn weer voor het tegelen van alles.

Lotte zei

Leuke projectjes weer Jolan

Eveline zei

Ik vind dit echt Jolan projecten! Super gaaf weer.

Hilde Suykerbuyk zei

Ik had weer iets heel moois van je verwacht Jolan! Maar het is niet enkel weer heel mooi maar gewoon weer helemaal geweldig!

Dominique zei

Wauw mooi Jolan! Precies mijn favo kleurtje ;)

Carola Creations zei

Prachtig en zo mooi ingekleurd.

Anoniem zei

Prachtig setje heb je gemaakt Jolan! Heerlijk kleurtje!

Unknown zei

Wat een leuk doosje en weer hele leuke, goeie ideeen...!!!

Made by Krealien zei

Wat een prachtig project.