donderdag 13 juli 2017

Pop- up card with Stampin'Up Daisy Delight stamp set

Hey hallo allemaal,

Gisteren plaatste ik een leuke "fun fold" kaart gemaakt met de Stampin'Up Daisy stempel set en bijbehorende pons op verschillende facebook groepen. Je vind de gegevens van de stempel op bladzijde 127 van de dikke catalogus. Maar jeetje ik had niet verwacht dat dit zo veel respons zou geven..... Iedereen wilde weten hoe ik deze leuke kaart gemaakt had.

Gebruikte kleur cardstock van het kaartje hier rechts is Berry Burst. Daar past dat mooie design papier rechts onderop bladzijde 187 precies bij. Ik ben inmiddels al aan mijn 2e stack bezig van het Fresh Floral dsp.

Natuurlijk mag er op mijn kaartjes nooit iets van BLING ontbreken dus in het hartje van de Margriet zit een steentje dat Faceted Gem heet. (blz 197)


Het leuke van deze kaart is dat je hem PLAT kunt versturen in een envelop en dat hij dan uitgevouwen neer gezet kan worden. Hoe leuk is dat. Blijkbaar vond iedereen dit leuk.
Ik heb dus snel een filmpje gemaakt met duidelijke uitleg waarbij ik in de tekst ook de inches vermeld heb.


Klik op het plaatje hieronder voor het filmpje met duidelijke uitleg hoe ik het kaartje precies maakte.Mocht je na het zien van het filmpje nog vragen hebben. Laat het me gerust weten.

ALLE gebruikte Stampin'Up materialen zijn te bestellen via creationsbyjolan@gmail.com

Maandag 17 juli ga ik weer een verzamelbestelling plaatsen bij Stampin'Up.
 Ik verzorg graag jouw bestelling.
Vergeet niet dat je bij ELKE 60,- een kortings coupon krijgt van 6,- euro die je in augustus kunt inwisselen.

Voor degene die graag de Daisy Delight bundel willen hebben. WACHT NIET TE LANG. 25 Juli komt er een nieuwe zending in het magazijn. Maar daarvoor geldt OP=OP. Er zijn waarschijnlijk niet genoeg ponsen om iedereen te voorzien!

3 opmerkingen:

Laura Kelly zei

Loved your card and video!

joeytipping zei

What a beautiful card and your instructions were very easy to follow. Thank you for posting.

martine zei

Merci pour ce beau tuto.
Martine