donderdag 2 mei 2019

You Can Create It april / Creations by Jolan









Het is weer de 2e van de maand en dat betekend weer een uitwerking van de "You Can Create It" kit. Hier links zie je wat er in de envelop zat.

Helaas zijn er er problemen geweest met het uitleveren van de materialen bij Stampin'Up. Deze kwamen niet door de douane vanwege een verkeerd label. Hierdoor was niet alles op voorraad leverbaar. Betekende dat niet de gehele kit opgestuurd konden worden. Maar niet getreurd De envelop voor april en mei was helemaal compleet gelukkig.










Dit is wat ik bedacht heb met de kit van de maand april. Twee leuke kleine kadootjes voor vaderdag. Ze zijn heel simpel te maken. Snij hiervoor je velletje design papier door midden. (3 x 6 inch) Plak op de korte zijde dubbelzijdige tape van 0,5 cm. Snij van Cardstock een vierkant van 5,5 x 5,5 cm. Ril alle zijden op 1 cm. Knip de zijden in tot aan de eerste rillijn. Maak hier een bodem van door de zijkantjes dicht te lijmen. Plak rondom dubbelzijdige tape. Neem nu je designpapier en plak de lange zijde rondom het doosje. Let wel.... Begin in het midden te plakken. wanneer het design papier elkaar bijna overlapt haal je de tape weg van de korte zijde en plak je de achterkant dicht. Maak een gaatje bovenin om het doosje met een lintje te sluiten. Stempel een klein leuk tekstjes en klaar is je doosje!









Dit heeft Heike Fallwickl gemaakt met de april envelop





 Hier vind je het blog van Helene 
En dit is haar uitwerking 




Dit heeft Anja Luft gemaakt.



Ook Louise Sims heeft een leuk voorbeeld gemaakt.



Ook Fanny Mine heeft weer iets leuks gemaakt.










De nieuwe "YOU CAN CREATE IT" kwartaal kit  voor de maand April, Mei en Juni is vanaf heden te bestellen via creationsbyjolan@gmail.com voor 17,50€ inclusief porto kosten.

Geen opmerkingen: