zondag 2 november 2008

foto?????????


Of ik ff een foto van "mezelf" wil door sturen voor de nieuwe website die 12 november in de lucht gaat! Oeps. Ik heb een hekel aan dat soort foto's en ze zijn zelden leuk. En als ik dan eens mijn ogen open heb dan heb ik wel een glas drank in de hand........
Wat een rare dag gister in de winkel! Na een zeer rustige ochtend werd het extreem druk en kwamen we niet toe aan het inpakken voor de Kreadoe! Hellup.......
Tja dat wordt voor de andere maandag een heule drukke dag.
Dinsdag t/m zondag ben ik dus te vinden op de Krea Doe in Utrecht.

6 opmerkingen:

**SCRAP-GEK** zei

hihihihi! Jolanda er zijn vast wel leuke foto's van je hoor! dat weet ik zeker! LOL! ik ben zaterdag gezellig aan het shoppen op de KreaDoe! ik kom zeker langs waaien bij de P&P kraam hoor! gezellie! en hoe zou dat nou komen? dat het gistermiddag zo druk was? whahahaha! fijne zondag meis! succes met inpakken!!! bye bye! groetjes marije.

marije zei

gezellig dan zie ik je zondag weer.
groetjes uit 't veen

Ingeborg zei

Hee Jolan, heb je de mail al gelezen??? Ik zie je zondag op de Krea. Ben dinsdag in de winkel maar ja dan ben jij er niet.
Ingeborg

Anoniem zei

Komt me bekend voor ik sta nooit op een foto. Het wordt dus een druk daagie voor mij morgen met spullen inpakken, ik zie je dinsdag weer, gezellig!!!!
Doei SAMMIE

Marga zei

Ohhhhhhhhhh, had ik nou laatst maar even een leuke foto van je gemaakt!!!!!!!!!! Dat wordt op de kiek op de Kreadoe!!!!!

Anoniem zei

Leuk Jolanda !! Ik ga vrijdag shoppen op de Kreadoe en kom zeker bij P&P langs !!
Groetjes Berdien