maandag 22 december 2008

sorry....


Pffff.... zo, alles klaar voor het Kerstfeest!
Tuurlijk kwam ik kaarten te kort en moest er nog wat bij maken! Maar alles is op de post. Cadeautjes, boodschappen. Alles is geregeld. Na de Kerst ben ik heerlijk vrij dus ik ga eens proberen of ik wat LO's kan maken want er liggen nog zoveel leuke nieuwe papier lijnen te wachten.........

9 opmerkingen:

sammie zei

Hoi Jo, weer een mooi kaartje gemaakt.Hier nog de laatste boodschappen en dan ook klaar voor de kerst.
Fijne Kerstdagen en scrapse!!!!

doeg SAMMIE

Erna zei

ik moet nog boodschappen doen maar hoef gelukkig niet veel we maken allemaal een gerecht en hebben daar lootjes voor getrokken ik had het nagerecht dus makie hihihi.

Nou hele fijne dagen.

En hou het netjes

groetjes erna

Marga zei

Nou nog heel even dus en dan lekker genieten van een paar vrije dagen.
Hele fijne dagen toegewenst.

**SCRAP-GEK** zei

ooooh Jolan, ook dit kaartje is weer helemaal super joh! jij ook hele fijne kerstdagen, fijn dat je alles klaar hebt! is wel een fijn gevoel! wij zijn ongeveer op de helft..hier nog 1 dagje werken en dan lekker 5 dagen vrij! groetjes marije.

De Stempelolifant zei

Jij ook hele fijne kerstdagen, heerlijk hoor, dat je alles al klaar hebt. Geniet er lekker van, en heerlijk dat je na de kerst ook nog vrij hebt!!!

marije zei

jij ook prettige kerstdagen!
en wat een mooi kaartje weer!!!
super!
marije

Tiets zei

een geweldig kaartje Jolan, enne ik wil jou en je gezin ook hele fijne dagen toewensen en een gezond en creatief nieuwjaar!

Je@net zei

Prachtig kaartje Jolan!
Bedankt voor je Kerstwens en jullie natuurlijk ook heel fijne Kerstdagen gewenst!

Ingeborg zei

Hoi Jolan,
sfeervolle en liefdevolle Kerstdagen toegewenst en voor 2009 bovenal een goede gezondheid. Enne vanaf 1 januari gaan we aftellen.......Ik heb al oordopjes voor je klaargelegd hoor!!!