maandag 2 februari 2009

Thx girlz
Bedankt voor de lieve berichtjes en emailtjes. Ik was idd niet lekker! Ik heb dit wel vaker maar nooit zo erg als nu...... Ik heb me lek laten prikken dus wie weet komt daar iets uit! Op de foto zien jullie het resultaat van een dagje shoppen. Ik vraag me nog steeds af hoe ik het in hemelsnaam allemaal heb kunnen mee krijgen.
Verder hebben we zoveel leuke dingen op de beurs ingekocht. Nieuwe merken, merken die we al in de winkel hadden, heel veel stempels, grappige dingen, gaaf lint, mooie bloemen, bling echt te veel om op te noemen. Het is de bedoeling dat begin april de nieuwe winkel open gaat. Nou echt dat gaat een top weekend worden met buitenlandse teachers en bijna al het nieuws moet dan binnen zijn.
Hier een plaatje van de wand van Making Memories. Er komen 12 nieuwe kaartjes uit voor de Slice. (dat kleine handige snijapparaat) Ook komt er een embossings tool. Zoals jullie weten ben ik helemaal om. Tis zo'n handig klein geval die je ff snel meeneem naar...... Het is geen vervanging van een groot stans apparaat maar ik heb er reuze schik mee.

Zelf vond ik Kaiser en My Little Yellow B. "errug"leuk. Links zie je de travel lijn hiervan. De eerste lijnen zullen al over 2 weken de winkel in rollen..... Come and have a look!

7 opmerkingen:

marga zei

Woooooooooooooooooh, je hebt je een breuk gesjouwd, dat is het!!!!!!!!!
Wat een mooie kramen zeg!!!!

Hopelijk voel je je snel weer top.

Je@net zei

Oooooooooooooooh, wat ziet dat er super gaaf uit Jolan!! Kan niet wachten tot het allemaal in de winkel ligt. Waarschijnlijk komen we op 14 februari gezellig shoppen! Hopelijk ben jij er dan ook, kunnen weer ff gezellig bijkletsen!
Tot gauw en beterschap meissie!!

nora zei

hee Jolan,Eindelijk daar ben ik weer ben weer helemaal opgeknapt van de griep,maar heb nu een trombosebeen ben echt de hele maand januari ziek geweest maar nu gaan we er weer tegenaan.Met of zonder been HAHAHA.Maar wat een mooie spullies heb je gekocht meis heb ff alles gelezen,klinkt helemaal top.Heb gister ook m'n blog bijgewerkt.Groetjes Nora.De 14de komen we naar Doorn ben je er dan ook?Doeiiiiiiiii

Hanneke zei

Dat ziet er allemaal fantastisch uit!! Ben benieuwd naar al het nieuws wat komen gaat!!

xoxo

**SCRAP-GEK** zei

oooooooooooooooh wauw Jolan! wat heb je veel meegenomen!!! vast veel yummie yummie stuff!!!! fijn dat je je weer wat beter voelt meis...

goed voor jezelf zorgen he!!! tot gauw maar weer! groetjes marije.

Ellen zei

Jolan je hebt je een breuk gesjouwd , jeempei wat een tassen !
Ben het helemaal met je eens die slice is gewoon top dus ben heel blij te horen dat er 12 nieuwe kaartjes uitkomen, kan niet wachten!!

marije zei

voel je al weer wat beter?
mail je me even als sassafras binnen is? ik zag op hun blog dat ze vandaag alles hebben verzonden!
ik kan haast niet wachten!!!