woensdag 21 oktober 2009

tis hier geweldigggggggg....


Het is nl een beetje lang verhaal, hihihihi.
Nou hier even een kleine update van ons avontuur in de grote stad. En dat is het!!! Jeetje mina. Moeten wel zeggen, het is allemaal goed te vinden. De straten zitten logisch in elkaar, dus verdwaald zijn we nog niet. Moeten enkel qua bussen even goed opletten omdat alles eenrichtingswegen zijn.

Gister om half 1 aangekomen in New York...... Op de luchthaven moesten we nog even wachten op de shuttle bus, en toen richting hotel. Dan rij je daar.....allemaal echte Amerikaanse huizen...veel bomen en parkjes. En dan rij je een brug op. Zodra je boven bent reizen opeens gebouwen als paddestoelen de grond uit. Wat een geweldig gezicht is dat!! Zo mooi, dat we geen foto's hebben gemaakt, haha. Eenmaal bij het hotel inchecken, en bijkomen van de eerste indrukken. Toen op pad. Uiteindelijk kamen we aan bij Time Square. Wat een lichtjes!! Even naar een supermarkt en toen was het toch tijd om richting hotel te gaan. Zere voeten, moe, dus lekker op bed hangen, de dag bespreken en wat grutten. Om 10 uur licht uit, en lekker slapen.

Vandaag waren we op tijd wakker. We hebben eerst ontbeten, en besproken wat we gingen doen. Besloten om eerst naar beneden te gaan, richting het vrijheidsbeeld. Dus op naar de bus. Daar aangekomen gelijk op de boot gestapt. Wat een mooi uitzicht!!! Hebben mooie foto's gemaakt. En wat een mooi weer!!! Het zonnetje scheen, dus helemaal geweldig! Hierna even wat gedronken en gegeten. Daarna verder omhoog, langs Wallstreet richting Ground Zero. Hiervandaan richting Brooklyn bridge. Mooi uitzicht, en weer aardig wat foto's gemaakt.

Daarna zijn we even door Chinatown gelopen. Zo mooi om te zien, zo loop je tussen allerlei verschillende culturen, en zo loop je tussen enkel chinezen. Hiervandaan op zoek richting Soho. Even wat te eten gehaald en een winkel in.

Straks even eten, en misschien nog even by Macy's te shoppen.
Voor morgen staat er ook een rustig dagje in de planning. Willen wat winkels bekijken en naar Madame Tusaud en een museum bekijken. Maar, je weet nooit hoe het gaat lopen, dus dat horen jullie van de week hoe het is gegaan.

4 opmerkingen:

nora zei

Hoi Jolan,Wat fijn dat jullie het naar het zin hebben.Maar wat een verhaal zeg,m'n neef en vriendin zijn een paar weken geleden ook geweest .en hadden dezelfde indrukken op gadaan(geinig). Groetjes Aan Trui en Sammie. Veel plezier nog Groetjes Nora

scrappingtwins zei

Hoi Jolan en Sam

Gelukkig zijn jullie veilig en wel in de states en nu lekker een paar dagen genieten. Hebben jullie nog kunnen slapen in het vliegtuig??
Marjan is nu bij P&P en ik zit thuis de mails te checken.
Geef Sam een dikke knuffel en veel plezier jullie met z'n vieren
groetjes marjan en ella

RosesMarijke zei

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben!

heel veel plezier daar!!

Heidie zei

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Heel veel plezier daag en niet alle winkels leeg kopen he.LOL
groetjes aan de rest van de dames

Heidie