zondag 27 december 2009

DT CALL Paper & Pictures

Paper & Pictures DT call 2010!
Designteam call 2010
De voorbereidingen voor 2010 zijn al in volle gang en er staan weer veel leuke dingen op het programma. We gaan het jaar in met frisse blik en nieuwe inspiratie!

Het is geen geheim dat er veel veranderd in de industrie, maar wij zijn er van overtuigd dat wij met ons enthousiaste Paper & Pictures team de mensen kunnen blijven inspireren. Bij ons borrelt en bruist het nog iedere dag. Kijk maar eens op de jongste ‘telg’ van ons bedrijf: www.truikebron.com

Of we het nu een DT call noemen of talent spotten, het komt erop neer dat we op zoek zijn naar de meest creatieve, toegewijde en getalenteerde scrappers van Nederland. Die samen met onze huidige Papergirlz het visitekaartje van Paper & Pictures willen zijn!

Hoe werkt het?
Als DT lid ontvang je elke maand een set met materialen en een opdracht met een deadline.
Eigen initiatieven worden uiteraard toegejuicht als aanvulling op deze opdracht.
De aanstelling is voor een half jaar en kan worden verlengd.
Omdat je het visitekaartje bent voor zowel de winkel als de tijdschriften, is het niet toegestaan om ten tijde van de aanstelling plaats te nemen in een ander DT of gepubliceerd te worden in andere tijdschriften. Natuurlijk is het geen probleem als je in het designteam van een buitenlandse fabrikant zit.

Wat moet je doen?
Wil jij ons team komen versterken? Laat ons dan zien wat je in huis hebt op onze nieuwe NING site: paperandpictures.ning.com

Upload foto’s van drie van je meest recente projecten in onze gallery (bij voorkeur een layout, een kaartje en een mini album). Vermeld hierbij welke materialen je hebt gebruikt en een korte beschrijving van het project. Vergeet niet om je aan te melden zodat we weten wie je bent en wat je email adres is.

Doe dit alles vóór 15 januari 2010.
De projecten die je in de gallery plaatst zullen niet gebruikt worden in de tijdschriften. Het is dus toegestaan om reeds eerder op internet geplaatste projecten te uploaden.

En dan?
Wij nemen contact op via mail met de personen waarvan de projecten ons aanspreken. Je ontvangt dan meer informatie over de call en de aanstelling.
Zorg daarom dat je email adres vermeld staat, een blog adres is een pré.
Begin februari maken wij de nieuwe DT-leden bekend via onze website www.paperandpictures.nl.

Dus……
Het jij er helemaal zin in en bruis je van de inspiratie!?! Laat het ons zien op paperandpictures.ning.com en wie weet sta jij volgend jaar op de cover van Cards Only of Scrapbook Magazine en zijn jouw projecten te zien in de winkel en op www.truikebron.com!

Nog even dit:
Mocht je nog vragen hebben over de call, neem dan contact op met Antoinette via mail op paperandpictures.ning.com. Inzendigen en/of vragen via post of reguliere mail worden niet in behandeling genomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

suc6

2 opmerkingen:

Hanneke zei

Ben ontzettend benieuwd naar alle inzendingen... wat jij?? ;-))

xoxo

Sonja Bekker zei

Hoi Jolan,
Wat zou ik zoiets toch geweldig vinden
maarja, mij zoeken zij niet, lijkt me btw super bij de vaste kern van Truike en de Papergirls!

Liefs Sonja