vrijdag 1 juli 2016

Hello! Annual Catalogue 2016 – 2017 Blog Hop Week 5 / Creations by Jolan

For my international readers please use google translate to follow me in your language
at the right site of my blog.


Welcome to the Hello! Annual Catalogue 2016-2017 Blog Hop! You’ll be hopping around 10 amazing Stampin’ Up!® Independent Demonstrators blogs, each with an inspirational project, featuring new catalogue products.Currently you’re visiting Jolan Meurs from Netherlands. Hello there! You can continue hopping by using the previous and next buttons at the end of this post. Now, let’s scroll down to see what I’ve been making.

Welkom bij het 5e deel van de "Hello"! Annual Catalogue 2016-2017 Blog Hop!
Tijdens deze bloghop kom je langs 10 geweldige Stampin' Up!® demonstrators over de hele wereld.
Zij hebben allemaal een inspirerend project gemaakt met de nieuwste Stampin' Up!®  producten.
Je bezoekt nu het blog van Jolan Meurs uit Nederland. Je kunt straks heen en weer hoppen door op de knoppen previous ( vorige) en next (volgende) te klikken aan het einde van deze post.

Wat heb ik gemaakt? Ik gebruikte de stempel "Fresh Fruit". Deze tijd van het jaar is er volop vers fruit te verkrijgen om jam te maken of om andere lekkere dingen te bakken. Hoe leuk is het wel niet om hier een leuk label voor te maken. Natuurlijk is er ook genoeg snoep te krijgen in de smaken Peer, Perzik of Aardbei. Daar kun je ook hele leuke dingen mee doen. Ik heb 5 verpakkingen gemaakt maar omdat deze post anders veelste lang wordt raad ik je aan om gewoon later deze week nog terug te komen en de andere projectjes te bekijken.Voor dit project gebruikte ik een van de enveloppen die Stampin Up in de catalogus heeft staan. Ik stempelde de peren op de envelop in de kleuren Old Olive and Mossy meadow.  Ik rilde de twee korte zijde en de onderkant van de envelop op 1 inch. In de onderste twee hoekjes rilde ik een schuine lijn. De bovenste flap vouwde ik naar binnen. Wanneer je er dan met je hand in gaat en de gerilde lijnen naar buiten duw krijg je dit zakje. De punten van de bodem vouwde ik naar binnen en lijmde deze vast op de bodem. Ik vulde dit zakje met overheerlijke koeken met Perenstroop.Toen nam ik een pot overheerlijke aardbeien jam en maakte er een leuk aardbeien label bij. Zoals je ziet hoef het niet altijd al te moeilijk te zijn. Op deze manier heb je al snel een leuk kadootje. Tijdens mijn bezoek op een beurs in Dortmund had ik leuke plastic verpakkingen gekocht waaronder ook deze. Hier passen heerlijke aardbeien snoepjes in. Ik stempelde met de kleuren Real Red en Cherry Cobbler. Voor de groene aardbeien kroontjes gebruikte ik de kleuren Old Olive and Mossy meadow.


Wist je dat je van die leuke nieuwe PLATTE Glassine zakjes uit de nieuwe catalogus ook deze variant kunt maken? Ik stempelde het zakje eerst met de kleuren Blushing Bride en Calypso Coral. Laat dit eventjes goed drogen of gebruik je heattool om het te versnellen. Het principe is eigenlijk precies het zelfde als de envelop. Ik heb een paar mm van de onderkant afgesneden. En de drie zijden weer gerild op 1 inch. Onderin heb ik ingeknipt tot aan de 1e rillijn. Ook hier heb ik mijn hand er in gestopt en de bodem voorzichtig dicht geplakt. Dit was best een lastig klusje. Van een stukje cardstock van 5 x 7 cm heb ik een extra bodem gesneden en deze er in gelijmd zodat de bodem extra stevig is. Nu kun je het zakje vullen met diverse lekkernijen. Stempel nog een extra perzik met een tekst en klem het met een leuke paperclip vast aan de bovenkant.

Dank je wel voor je bezoekje vandaag. Je volgende stop is de getalenteerde Louise Sims. Er is veel inspiratie te zien/vinden in deze groep. En dat wil je beslist niet missen

Thank you for visiting today. The next stop is the talented Louise Sims. There’s lots of inspiration to be found in this group – and you don’t want to miss it!


If you like more inspiration you can visit my facebook page {here}
If you would like to shop you find my online store {here}
If you have questions or want to order you can mail me at creationsbyjolan@gmail.com

Please come back for more inspiration later this week.
Have a great blog hop.
Jolan


4 opmerkingen:

Anoniem zei

I love your projects very much. Still haven`t done anything with this set but it`s on my Wish-to-do-list on the top.
Many Greetings
Stefanie

Kim Price Stampin' Up! Demonstrator zei

Wow! I love these. Really lovely projects - might change my mind on this suite now x

lou zei

what a stunning collection of projects .... starting to fall in love with this product suite!

Unknown zei

Wow love your projects Jolan! You are making me want this set of stamps and DSP! :-)