zaterdag 4 februari 2017

Bloghop Creatieve Harten "ALLES IS LIEFDE...."!


Hoi, hoi wat leuk dat je langs komt voor weer een bloghop van de Creatieve Harten! Deze staat in het teken van "De Liefde" 14 februari is het Valentijnsdag en heb je nog wat inspiratie nodig? Hop dan gezellig langs mijn collega's door op de knop volgende te klikken.

Ik heb een "Hartendoosje" gemaakt. Ik heb expres geen rood gebruikt maar de kleur Melon Mambo. Er in zitten bad roosjes. Deze geven een heerlijke geur af wanneer je ze in bad strooit. Hoe ben ik te werk gegaan. Voor de deksel gebruikte ik een stuk Whisper White cardsock van 18 x 18 cm. Deze rilde ik aan alle zijde op 3 cm. In het midden stanste ik een hart uit met behulp van de Sweet & Sassy Framelits. (de ril lijnen vouwde ik naar binnen tijdens het stansen) De hoeken knip ik tegenovergesteld in tot aan de eerste rillijn. Daarna plak ik de zijkanten dicht. Onder het hart zit een stukje Window sheet. Voor de bodem gebruikte ik ook een stuk Whisper White maar dat snij ik net iets kleiner dan de 18 x 18 cm. Ik hou daarvoor meestal het zwarte lijntje aan van mijn snijapparaat. Ook hier knip ik de tegenovergestelde hoeken in tot aan de eerste rillijn. Het principe is dus het zelfde maar doordat de maten iets verschillen passen ze perfect in elkaar.


Op de zijkanten zit een stukje designer paper wat net iets kleiner is. De bovenkant heb ik gedecoreerd met de bundel "Sealed with Love". Heb je dat kleine schattige vlopje gezien? Ook die zit in deze bundel. Deze bundel is echt zo bruikbaar en niet alleen tijdens Valentijn. Denk ook eens aan een Bruiloft of een echtpaar dat iets te vieren heeft.......


Woensdag 8 februari gaat er weer een bestelling uit naar Stampin'Up. Wil je mee bestellen dan kan dat door je verlanglijstje te sturen naar creationsbyjolan@gmail.com Boven de 75,-€ rekening ik geen verzenkosten en voor elke klant altijd een leuk kadootje. Vergeet niet je gratis Sale-a-bration artikel te vermelden. Heb je vragen of wil je iets weten ... stuur gerust een mailtje. Is je bestelling hoger dan 129,- denk er dan eens over om zelf demo te worden. Ik vertel je er graag alles over. 
Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Barbara. Hop nu verder door op de button volgende te klikken hieronder. Danielle Bennink Laat je graag haar projectjes zien. Wij vinden het leuk wanneer je een berichtje achter laat. Veel plezier.Kijk ook eens op mijn  You tube kanaal Je vind daar de leukste doosjes.
Je mij ook op facebook kunt vinden en daar nog meer inspiratie te vinden is? 
Ik ook een eigen webwinkel heb. Klik daarvoor op het winkelwagentje.

groetjes Jolan

Onderstaand nog een lijstje mocht je de volgorden kwijt raken!


11 opmerkingen:

Henny Van Den Heuvel zei

Super mooi!

Mieke Vis zei

Leuk doosje, jammer dat je het niet kan ruiken!

Sandra Korten zei

Super leuk projectje, Jolan!

Corliene van de Hoef zei

Erg leuk!

Hilde Suykerbuyk zei

Heel leuk Jolan! Ik heb je kleine doosje uit de totaly cool kit op mijn blog staan ook heel erg leuk om te maken!

Anne-Marie Breurkes-Rood zei

Leuk project! Kleine kadootjes komen altijd van pas.

Miriam zei

Wat een gave kleurencombi heb je gebruikt! En je projecten zijn weer helemaal geweldig!

Archimedes73 zei

Dat is een erg mooi en lekker kadootje om te mogen ontvangen. Heel leuk met dat melon mambo.

Eveline zei

Mooi doosje Jolan.

Helmy Goyer zei

SUperleuk doosje weer Jolan!

Henrike Heikoop zei

mooi doosje,
groetjes Henrike