woensdag 2 januari 2019

You can create it "DECEMBER" / Creations by Jolan







Het is weer de 2e van de maand en dat betekend weer een uitwerking van de "You Can Create It" kit. Hier links zie je wat er in de envelop van de maand november zat.













Ik heb heerlijk zitten inkleuren met mijn Stampin'Up blends. Je kent ze wel die fijne alcohol stiften. Ik gebruikte een van de kant en klaar doosjes uit de Herfst/Winter catalogus. Je vindt ze op bladzijde 49. De Bakers's boxes zijn net wat groter (10,8 x 10,8 x 5,4 cm) Er past dus ook meer in...



 Heb je snel een leuk kadootje nodig kun je dit prima gebruiken en versieren. De stempelset die ik gebruikt heb is de "Animal Outing" ( artikel nummer 146600) Echt zo schattig en heel geschikt om in te kleuren. Er horen stansen/dies bij zodat je het plaatje kunt uitstansen en alles kunt verwerken op je doosje.

De tekst komt uit de dubbele set "van alles wat" een hele bruikbare set met handige Nederlandse woordjes. (artikel nummer 148080)






Dit heeft Fanny gemaakt met de december kit.

Dit heeft Anja Luft gemaakt.


Dit heeft Heike Fallwickl gemaakt


 Hier vind je het blog van Helene 
Dit is haar uitwerking 

Dit is wat Louise Sims heeft gemaakt met de kit.







De nieuwe "YOU CAN CREATE IT" kwartaal kit  voor de maand Januari, Februari en Maart is vanaf heden te bestellen via creationsbyjolan@gmail.com voor 17,50€ inclusief porto kosten.







Geen opmerkingen: