dinsdag 27 januari 2009

..........

Grande Tours LA was echt lachen gister....
Vandaag de beurs weer op! Is echt toppie je krijg overal zulke leuke goodies en de make and takes zijn zo luxe en leuk. Alles is hier prima georganiseerd kunnen wij nog wel iets van leren in Nederland. Oeps.... er wordt geklopt op de deur hier doeiiiiiii we gaan lekker ontbijten in het Merriott hotel. Daar is zo'n leuk "kokkie" die alles wat je wil voor je klaar maakt. Lekker vers fruit Mmmmm dat wordt smullen.
Enne niet jaloers zijn hoor!!!!! (lol) tis hier fantastisch

8 opmerkingen:

marga zei

jajajajajajaaaaaaaaaaaa, gaat lekker met je!! Niet jaloers worden??????????
Arme Trui krijgt straks 10 man mee naar Orlando , vrees ik..............

Veel plezier nog even en tot zaterdag!!!

Anoniem zei

Geniet er nog effe van en ik denk dat ik vrijdag maar even langs komt bij P&P wil ook alles horen en zien en tuurlijk jullie weer zien, Tot vrijdag!!!!!

scrappingtwins zei

Jullie hebben naar julie zin daar in de states
geniet er nog even van, het is zo voorbij
Veel plezier en tot zaterdag

Ellen zei

zooo dat is wel effies moeilijk om niet jaloers te worden hihi. Kon ik maar even bij jullie om het hoekje kijken om mee te genieten haha , nee hoor geniet er maar lekker van we horen de verhalen nog wel !!

**SCRAP-GEK** zei

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhh!!!!!!!!!!!! ik ben super jaloers op jullie hoor!!!! ikke wil ook!!!! en ik ben super benieuwd wat je allemaal gekocht hebt!!! ben je zaterdag ook bij P&P? want dan wil ik alles horen hoor! heel veel plezier nog! groetjes marije.

marije zei

jaaa sassafras, ik heb het nieuwe papier al op de blog van sassafras gezien en ja ik wil het, mail je me even als het binnen is?

Hanneke zei

Klinkt super, Jolan!! Have fun!!

Moon zei

ik heb iets op mijn blog voor jouw ha ha
Liefs Moon