vrijdag 30 januari 2009

foto uitdaging..........Lol.... ik ben uitgedaagd door Moon!!!!!

Neem uit je fotomap, de 6de map en neem daar de 6de foto uit en vertel er iets bij. Nodig daarna 6 nieuwe vrienden uit hetzelfde te doen. laat ze weten dat ze worden uitgedaagd.
Dus uit de zesde map de zesde foto!
.
Dat was bij mij de map van de nieuwe pup van mijn Mams.... Ze heet Rosy en is een terrier! Lekker stout en eigenwijs. Hier kijkt ze vanaf de bank op de boot in het keukentje wat mijn moeder aan het doen is....
Ik geef de uitdaging door aan de volgende dames:
Marga
Erna
Alma
Nina
-
-

5 opmerkingen:

marga zei

oor deze uitdaging moet ik naar de gewone computer boven...............op mijn lappie staan slechts 2 mapjes. Doe het na de koffie even.

Lea zei

he jolan,
Hoorde dat het niet echt goed gaat met je. Jammer dat je zo moet terugkomen uit de states. hoop dat je gauw weer opknapt. heb je een beetje gemist vanddag bij trui.
groetjes Lea

**SCRAP-GEK** zei

leuke uitdaging Jolan! en hoe gaat het nu met je meis? ik hoorde van Trui dat je niet lekker was! goed voor jezelf zorgen hoor...beterschap! tot gauw! groetjes marije.

Je@net zei

He meis, hoe gaat tie nou??!! Hoorde dat je aardig in de lappenmand zit! Doe het rustig aan en gauw opknappen hoor!
Tot gauw, liefs Je@net.

Ellen zei

Hoi jolan wat lees ik nu ,ben je zo beroerd meis, heeft de griep je te pakken ?? Hoop dat je snel weer opknapt hoor, doe lekker rustig aan als dit mogelijk is ;-))