maandag 30 januari 2012

Los Angeles dag 4

Wat een heerlijke dag hebben we achter de rug. Het weer kon niet beter, de zon stond hoog aan de hemel en het was lekker warm, perfect voor een stranddag.
Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan het depot van Paper & Pictures in the USA, waar vandaan alles naar Nederland verzonden word. Michelle, de eigenaresse nam ons vervolgens mee naar een prachtige plek, Rancho Palos Verdes; een luxe resort bovenop een klif, waar we heerlijk buiten in het zonnetje geluncht hebben bij Nelsons.

En nu komt het, we zagen in de verte de walvissen en dolfijnen voorbij komen, echt een ongelooflijk mooi gezicht. We waren zo onder de indruk dat we voor zaterdagmorgen een boottocht hebben geboekt om de walvissen van dichtbij te gaan bekijken.Daarna zijn we weer teruggereden naar het warehouse in Redonda Beach, daar hebben we het strand bezocht en natuurlijk veel foto's gemaakt.


 
Na terugkomst in het hotel hebben we een taxi genomen naar Disney Downunder, nog even leuk geshopt en lekker gegeten. Dit was in het kort de fantastische dag van vandaag, het was echt een heerlijke relaxte zonovergoten dag.Geen opmerkingen: