maandag 30 januari 2012

Los Angeles dag 5

Los Angeles, day 5

De dag begon vroeg vanochtend, we hadden een ritje voor de boeg naar Chino; een plaatsje een stuk noordoostelijk van Los Angeles. We waren uitgenodigd door Prima marketing om een workshop te volgen in hun warehouse. De workshop met 1 van hun nieuwe lijnen was erg leuk, de spullen die we kregen waren nog leuker

Na de workshop was er nog genoeg tijd over om een make and take te volgen.... en die was geweldig; een zomerse hoed opmaken met bloemen.... het is geweldig geworden! Nu moeten we eigenlijk nog de hoed dragen op de beurs de komende dagen want dan kunnen we leuke prijzen winnen!


Na ons bezoek aan Prima zijn we naar een outlet gegaan.... en daar heb ik wat leuke dingen gekocht.

De terugweg verliep door het drukke verkeer iets minder voorspoedig, maar we waren net op tijd bij ons hotel, we hadden 10 minuten om ons om te kleden en toen zijn we snel weer in de taxi gestapt om naar de VIP-party te gaan van Glitz, waar we uitgenodigd waren. Dat was heel erg leuk; erg goed gevulde goodiebags bij binnenkomst, de nieuwe lijnen kiezen aanschouwen en uiteindelijk een loterij waar zowel Lea als ik  prijs hadden.

Glitz girls

Na de party zijn we gaan eten bij de Cheescake factory, we waren pas laat terug in het hotel! Morgen staan er weer leuke dingen op het programma.

Geen opmerkingen: