dinsdag 11 augustus 2015

Nieuwe workshops najaar 2015 bij Creations by Jolan in Wageningen

Hallo allemaal,
De vakantie loopt weer zo'n beetje op z'n einde en ik ben al druk bezig geweest met het plannen van de nieuwe workshops voor het najaar. Het was een beetje schuiven maar het is gelukt. Wil je graag een workshop volgen maar kun je niet op die data mail me gerust op jmemeurs@hetnet.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om sommige workshops bij jou thuis te doen. Mail me voor de mogelijkheden.
NEEM JE EEN NIEUWE WORKSHOPPER MEE 
DAN KRIJG JIJ JOU WORKSHOP VOOR DE HELFT......
(dit is alleen geldig bij de avond workshops)
Ook dit najaar heb ik elke 2e dinsdag ochtend in de maanden September t/m December koffie met kaartjes van 10:30 tot 12:00 uur. Speciaal voor beginners om met Stampin'Up producten kennis te maken. Locatie Wageningen. Kosten 3,50  euro.
Je gaat naar huis met 2 kaarten en of een leuk doosje! Ervaring niet vereist.
Alle materialen zijn hier aanwezig! Opgeven kan door te mailen naar jmemeurs@hetnet.nl

Dinsdag 25 augustus: Party time!!!! Nieuwe herfst en winter catalogus 2015.
Aanvang 19:30 tot 21:30 uur. Laat je verassen tijdens deze workshop. We gaan al gelijk aan de slag met de nieuwe materialen uit de Herfst/Winter catalogus 2015. Je ontvangt een goodie bag met oa een korting's bon en een nieuwe catalogus. Er zijn retired stempels te koop en andere kadootjes. Ik heb al veel leuke voorbeelden gemaakt en natuurlijk zijn de meeste nieuwe materialen aanwezig. De kosten hiervoor bedragen 15,00 euro. Je moet je hiervoor wel op geven.

Dinsdag 1 september: Technieken workshop. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro
We maken vanavond zelf verschillende achtergrondjes voor onze kaarten.  De leuke afwerking op de kaarten maakt dat je ze eigenlijk niet meer versturen wil....
De nieuwe catalogus gaat in geef je bestelling op tijd door! 

Dinsdag 8 september: Koffie met kaartjes. Aanvang 10:30 tot 12:00. Kosten 3,50 Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. Ik laat je kennis maken met Stampin'Up en leer je een aantal basis technieken. 

Dinsdag 8 september: Project life avond. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro
Nieuwsgierig? Je weet niet waar je moet beginnen of wat is nu Project Life. Je heb er al heel veel over gehoord! Ik help je een eindje op weg. We maken vanavond onder andere zelf achtergrondkaartjes. Ik laat je wat leuke technieken zien die je ook voor andere projectjes kunt gebruiken. We gebruiken een nieuw gereedschap van WeR. Kortom een leuke allround avond voor beginners en gevorderden. Ook als je niet van Project life houdt doe je leuke ideetjes op. (workshop is inclusief 1 Project Life Photo Pocket)

Zaterdag 12 september: Ik ben te vinden op de Molenmarkt te Wageningen met leuke "kadootjes".

Dinsdag 22 september:  Minialbum Aanvang 19:00 tot 22:00 uur. Kosten 24,50 euro We gaan een super gaaf Foto, Folio minialbum maken ala Tim Holtz, Kathy Orta... Project Life en een beetje van mijzelf. Er zitten leuke techniekjes in. En mochten we de basis niet afkrijgen plannen we gewoon een extra gratis avondje in! De basis is Kraft kleur. Neem eventueel wat dessin papier in de kleur van je foto's.

Dinsdag 6 oktober: Stempel in de Hoofdrol. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro. We gaan werken met de set Flurry of Wishes. Aanbieding boek je de workshop inclusief  de stempel + pons krijg je 7,50 korting op de workshop. (dit moet op tijd doorgegeven worden) 
Let op er is nog een extra pons die er bij hoort de "Flower Medallion"

Dinsdag 13 oktober: Koffie met kaartjes. Aanvang 10:30 tot 12:00 kosten 3,50 Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. Ik laat je kennis maken met Stampin'Up en leer je een aantal basis technieken. 

Dinsdag 13 oktober: Kransen op je kadootje, kransen op je kaart en nee niet alleen kerstkransen maar ook bloemen kransen.  Aanvang 19:30 tot 21:30 kosten 12,50 euro.

Dinsdag 20 oktober: Sliderkaarten Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro
Nieuwsgierig wat nu eigenlijk een sliderkaart is? Kom dan gewoon gezellig de workshop volgen en het wordt je al snel duidelijk dat het heen en weer beweegt.... Wat? Ja, het beweegt heen en weer op je kaart.

Dinsdag 27 oktober: Stempel in de hoofdrol. Embellished Ornaments Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro Aanbieding:  Boek je de workshop inclusief stempel/Thinlits Dies krijg je 10,00 korting op je workshop. De bundel kost in hout 57,75 euro en clear 49,25 (graag op tijd doorgeven ivm met bestellen)

Dinsdag 10 november: Koffie met kaartjes. Aanvang 10:30 tot 12:00 kosten 3,50 Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. Ik laat je kennis maken met Stampin'Up en leer je een aantal basis technieken. 

Dinsdag 10 november: Kerst kado labels. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro
We gaan 10 leuke kado labels maken die je aan je kadootje kunt hangen maar ook op een kaart kunt plakken.

Donderdag 12/14  november: Stampin'Up Global On Stage Event in Brussel
                              
Dinsdag 17 november: Op verzoek maken we vanavond SNELLE Kerstkaarten. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 15,00 euro. Dit noemen we ook wel Stamp-A-Stack. In deze workshop maak je 10 kerstkaarten inclusief envelop. 5 verschillende Kerstkaarten inclusief envelop.

Dinsdag 24 november: Technieken workshop. Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50

Zaterdag 28 november: Dag workshop. We gaan een grote witte Kerstkrans doorsnee 50 cm vol     gehangen met zelfgemaakte kado doosjes. Aanvang 10:30 tot 15:00 uur Kosten 45,-   inclusief lichte Lunch. Je krijgt een goed gevuld workshop pakket met alle materialen zoals de krans, patronen en embelishments. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij zodat je lekker aan de slag kunt in je eigen tempo. Er is maar beperkt plek dus wacht niet te lang met opgeven.

Dinsdag 8 december: Koffie met kaartjes

Dinsdag 8 december: It's all about Christmas Aanvang 19:30 tot 21:30. Kosten 12,50 euro Dit is de laatste workshop van het jaar. We maken er een gezellige avond van. Wat we gaan maken hou ik nog eventjes geheim. Maar denk aan een beetje zilver en een beetje goud!

Zaterdag 12 december: Kerstmarkt De Klaveet

Kijk voor inspiratie en leuke ideetjes op mijn blog of facebook pagina “Creations By Jolan”!


Alle workshops worden gehouden op de locatie aan de Oude Diedenweg 16 in Wageningen. Opgeven kan alleen via email naar jmemeurs@hetnet.nl. Er is plek voor 8 @ 10 personen.
De workshops zijn inclusief materialen, koffie/thee met wat lekkers.
Wacht niet te lang want vol=vol!!!! De workshop gaat door bij een minimale deelname van 3 personen. Je deelname is pas gereserveerd wanneer je van mij een berichtje gehad heb.
Natuurlijk kun je ook samen met een stel vriendinnen op een andere datum een workshop komen volgen. Voor informatie mail hierover ook naar jmemeurs@hetnet.nl
Workshops inclusief  “je eigen stempel set”  moeten minimaal 10 dagen van te voren zijn doorgegeven. Deze moeten besteld worden bij Stampin’ Up!

Lijkt het je leuk om zelf demonstratrie te worden en zelf te profiteren van alle kortingen en andere leuke dingen die Stamin'Up te bieden heeft. Ik vertel je graag wat het allemaal inhoud. 
WEES SLIM EN DOE DIT AL VOOR 1 SEPTEMBER. Op die manier kun je al gelijk pre-orderen uit de nieuwe catalogus.

Kom gezellig in mijn team Creations by Jolan.
Ik leg je alle ins en outs uit maar deel ook mijn creatieve ideetjes met je!

Geen opmerkingen: