zaterdag 1 juli 2017

Bloghop Creatieve harten 100% Nederlands / Creations by Jolan MeursHey, hallo leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag is de blog hop van de Creatieve Harten en zoals je aan de banner kunt zien is het onderwerp "100% Nederlands". Mijn collega's en ik laten jullie allemaal leuke projectjes zien gemaakt met een van de Nederlandse Stampin'Up teksten. Ik heb gekozen voor de set "Boeket vol goede wensen".

Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Nina Janssen Heb je bij haar een berichtje achter gelaten wat je van haar projectje vond?


Ik twijfelde even of ik dit project zou laten zien omdat de bundel Daisy Delight op blz 127 al heel snel uitverkocht was. Maar niet getreurd hij is binnenkort gelukkig weer leverbaar. Ik heb de Margriet gestempeld in de kleuren Fresh Fig en Berry Blurst op cardstock in dezelfde kleuren. Deze heb ik uitgeponst met de bijbehorende pons "Daisy".

De blaadjes heb ik met een vouwbeen wat omgekruld en elke keer in setjes van twee, om en om op elkaar geplakt. In het midden heb ik als hartje een "Faceted Gem" geplakt (blz 197) Tja ik ben nou eenmaal gek op bling!
De bloemen kun je op ijzerdraad zetten met een glue gun of met een dikke saté prikker. Het is maar net wat je in huis hebt.

In de oude gieter heb ik wat oase gedaan en er wat groene Tilansia opgelegd. Daar tussen prikte ik de bloemen die ik met een glue gun op een saté prikker had vast gelijmd. Dat gaat perfect. De bloemen blijven zo ook goed op hun plek zitten. Onder bij de hals van de gieter plakte ik nog twee bloemen omdat ik het zo kaal vond.
Ik gebruikte het "Wolven Ribbon"lint (blz 184) om het label vast te maken. Wat een leuke bruikbare set is de stempelset "Boeket Vol Goede Wensen". Er zijn bijpassende Thinlits (stansen) bij zodat je alles niet met de hand hoeft uit te knippen.  Ik heb er ook al leuke kaartjes mee gemaakt. Klik daarvoor { hier} De teksten zijn heel bruikbaar. Vooral de tekst "Een boeket-vol-goede wensen" gebruik ik graag voor aan een bos bloemen bijvoorbeeld. Hiernaast kun je zien waar waar de set allemaal uit bestaat.
Ik hoop dat jullie mijn projectje leuk vonden. Alle materialen zijn via mij te bestellen. Daarvoor kun je, je verlang lijstje sturen naar creationsbyjolan@gmail.comDank je wel voor je bezoekje. 
Hop nu snel door naar het blog van Carola Gillich voor nog veel meer 
100 % Nederland  inspiratie. 

Thanks for visiting my blog. 
Just click on the button below "VOLGENDE" (next) to hop a long.
Enjoy our blog hopLijkt het jou ook leuk om Stampin'Up demonstratrice te worden. Stap dat in de maand Juli in mijn team en ontvangt het EXTRA pakket van 83,50€ Lees er {HIER) meer over!                                                                                                                                                                                                   Alle Stampin'Up materialen kun je via mij bestellen. Ik zorg graag voor je verlanglijstje. Heb je vragen of wil je iets weten mail naar creationsbyjolan@gmail.com Groetjes Jolan

14 opmerkingen:

Leoni geertsema zei

Mooi Jolan! We zijn vandaag allemaal fan van een boeket vol goede wensen, LOL! Heeft iedereen meteen veel leuke voorbeelden.

Sandra Korten zei

Ontzetten leuk project, Jolan! Wat een leuk idee om de gieter te vullen met bloemen. Ga ik zeker onthouden.

Dominique Bergen zei

Wauw, wat een mooi home deco stuk heb je ervan gemaakt Jolan. Knap hoe je het steeds weer verzint!

Danielle Bennenk zei

Wat een super leuk en inspirerend project heb je gemaakt, Jolan. Wow!

Caroline van der Straaten zei

Wat een gaaf home decor stuk heb je gemaakt Jolan!
Super gaaf zo met die tag erbij.

Archimedes73 zei

Wat een mooi boeket!

Monique de kok zei

Wauw, wat is dit gaaf zeg. Superleuk gedaan zo in de gieter, een pronkstuk!

Eveline zei

Wat gaaf die gieter! En dat kaartje is super geworden.

Janneke de Jong zei

Wat een prachtige creaties heb je gemaakt Jolan ;)
Leuk dat ik deze maand mee mag hoppen.

Hillie zei

O dit is weer zo leuk!, mooi gedaan Jolan! Thx!

Carola zei

Wat een leuk idee, het ziet er prachtig uit, super gedaan.

De Stempelolifant zei

Super leuk Jolan, die oude gieter gevuld met mijn favoriete bloemen...
Je hoeft zo niet bang te zijn, dat ze snel verwelken.. ;-)

Angélique zei

Wow...wat is het weer gaaf geworden! Zo gaaf die bloemen op deze manier te laten schitteren.

Miriam zei

Wauw! Wat een supermooie creaties!