woensdag 8 april 2015

SU-per leuke Stampin Up koopjes en nieuwe Weekley deals / Creations by JolanHallo Allemaal,

Vanaf vandaag is de "Clearance Rack" weer aangevuld met allemaal hele leuke koopjes! 
Wil je een kijkje nemen in de UITVERKOOP klik dan HIER! Je wordt dan gelijk doorgelinkt naar mijn webwinkel waar je 24/7 met je credit kaart kunt shoppen. Heb je die niet ook geen probleem mail je bestelling dan door naar jmemeurs@hetnet.nl. 
Zie je iets wat je echt graag wil aanschaffen......... Wacht dan NIET te lang want voor de producten in de Clearance Rack geldt OP=OP!!!! Zorg dus dat je op tijd erbij bent.

Het is ook weer woensdag en de nieuwe Weekly Deals staan weer online. Deze keer met echt hele leuke aanbiedingen zoals het Magnetische Platform dat in de aanbieding is. Zooo handig ik gebruik hem heel vaak wanneer ik ga stansen zo handig met de framelits. De stansen blijven dan keurig liggen en verschuiven niet tijdens het stansen.


Dus wacht niet te lang en grijp je kans! Want bij bestellingen boven de 75,- euro 
NU GRATIS VERZENDEN 
(binnen Nederland)

Kortom ook deze week heeft Stampin' Up! weer SUper veel en SUper gave Wekelijkse aanbiedingen voor je. Deze zijn slechts geldig tot en met volgende week dinsdag!
Wil jij iets uit de Wekelijkse Aanbiedingen bestellen of wellicht uit de Clearance Rack, dan kun je dit via de webwinkel doen of je kunt een mailtjes sturen naar jmemeurs@hetnet.nl

Heb je vragen of wil je wat weten stuur me gerust een mailje op jmemeurs@hetnet.nl


Geen opmerkingen: