zaterdag 19 maart 2016

Sale-a-bration Blog Hop Creatieve Harten / Creations by Jolan

Hey hallo,

Leuk dat je weer langskomt voor een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Leoni Geertsema. Deze keer showen we allemaal weer SU-per leuke Stampin'Up projecten uit de Sale-a-bration catalogus. Ik hoop dat je een hoop inspiratie opdoet. Je hebt nog tot en met donderdag 31 maart om de gratis Sale-a-bration producten te bestellen die je bij iedere 60,- aan gewone bestelling krijgt! Alle materialen zijn te bestellen via creationsbyjolan@gmail.com. Natuurlijk kun je ook aan de rechter kant op mijn blog klikken voor de webwinkel alwaar je alleen met een creditkaart kunt betalen. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn kaartje vind? Laat je gezellig eenberichtje achter.....


Hebben jullie hem al?  De "Pedal Pusher" stempel van Stampin'Up.
Wist je dat je dus ook deze stempel GRATIS kunt krijgen wanneer je een bestelling van 60,- euro plaats?
Hoe cool is dat wel niet. Zeker voor zo'n fiets volkje als wij Nederlanders. Want fietsen doen we allemaal. Plaats een bestelling van minimaal 60,- euro en je krijgt hem er GRATIS bij....
Daarvoor kun je mailen naar creationsbyjolan@gmail.com

Ook ik ben met deze stempel aan de slag gegaan. Eerst heb ik een achtergrond gemaakt met scheerschuim... Lol ja scheerschuim!!! Vorige week hadden we namelijk een techniek avond en de dames wilde nog een keer werken met deze techniek. Ik heb in het scheerschuim bovenaan een paar druppels Marina Mist gedaan, daaronder een paar druppels Crushed Curry en helemaal onderin een paar druppels Old Olive. Dit heb ik met een saté stokje van links naar rechts gesmeerd en heel iets van de bovenste of onderste kleur er door heen gewerkt. Je krijgt dan een soort achtergrondje dat de kleuren van lucht en gras heeft. Snij een stukje Wishper White op maat. Leg dat in de "smurrie" druk het aan en laat het 30 seconde er in. Haal het er uit en wrijf al het overtollige schuim af met een doekje. Laat het eventjes drogenBreng aan de randjes met een sponsje een beetje Tip top taupe inkt aan om meer diepte te krijgen.
Stempel met zwarte memento de FIETS uit de Sale-a-ration set "Pedal Pusher". Stempel met zwarte memento bloemen en stengels uit de Sale-a-bration set Flowerin Fields. Stempel tot slot zwarte wolken uit de set "Sprinkels of Life" Droog alles eventjes met je Heattool. Voor je verder gaat.Kleur met de Stampin'Up makers de fiets in. Doe dit ook met de bloemen, blaadjes en de wolken. Probeer hiermee wat extra schaduw aan te brengen! Vergeet niet tot slot de "Wink of Stella te gebruiken op de bloemen. Mat de kaart op bijpassend Cardstock en plak hem op je kaart.


Hop nu verder naar Danielle Bennenk en kijk snel wat zei voor een leuks voor jullie heeft gemaakt met een van de Sale-a-bration artikelen.Hieronder tref je de lijst aan van iedereen die mee doet voor het geval je de weg kwijt raakt.11 opmerkingen:

Rian zei

bedankt voor je uitleg. Wat een leuke techniek.

Leoni geertsema zei

Wat een leuke techniek! Zou ik nooit op zijn gekomen.
Leuk effect krijg je daarmee zeg, dat ga ik ook proberen.

Monique/bloem zei

Leuke techniek is dit he, heb ik heel lang geleden ook eens gedaan, mmm moet ik eigenlijk ook weer eens doen.
Leuk kaartje Jolan!

kaneeltje zei

Had je achtergrond vanmorgen al even snel voorbij zien komen en dacht: "wow" ! Nu ik je bericht erbij lees snap ik het prachtige effect...scheerschuim ! Jaren geleden eens gedaan....binnenkort weer denk ik ( eerst refillers aanschaffen).

DB zei

Hartstikke leuk, Jolan. Coole achtergrond!
Groetjes, Danielle

Helmy Goyer zei

Leuke techniek om eens uit te proberen!

Made by Krealien zei

Wat een leuke kaar Jolan, zeker je achtergrond is super.

Carola Gillich zei

Leuke kaart, en de achtergrond is heel gaaf!

Sandra Korten zei

Hele gave achtergrond en leuk kaart, Jolan.

Eveline zei

Altijd leuk, deze techniek. En je kaarten ruiken zo lekker.
Mooi kaartje geworden.

Archimedes73 zei

Mooi Jolan, leuke techniek.