woensdag 30 november 2016

Stampin'Up Kerst Mini Album / Creations by Jolan Meurs

Hey Hallo,

Er zijn nog twee plekjes voor de workshop van 7 december. Het belofft weer een SUper leuk Kerst mini album te worden. Er zitten heel veel flapjes en vlopjes in. Op de foto zie je de gebruikte kleurtjes en het gebruikte Stampin'Up Candy Cane Lane papier. Mooi stevig papier wat voor verschillende doelen geschikt is. Het is ook prima te gebruiken voor doosjes en andere leuke Home deco.


Geef je op voor de workshop door een mail te sturen naar creationsbyjolan@gmail.com We beginnen om 19:30 en zullen om 22:00 de workshop afronden. Natuurlijk krijg je de workshop niet af maar met de PowerPoint kun je het laatste thuis afmaken. De kosten voor de workshop zijn 29,50€ inclusief alle materialen en koffie/theeNATUURLIJK STAAN ER NOG VEEL MEER LEUKE WORKSHOPS OP HET PROGRAMMA. KLIK {HIER}  VOOR ALLE WORKSHOPS DIE KOMENDE TIJD ZULLEN PLAATS VINDEN HIER IN WAGENINGEN!


Het Mini album zit vol met flapjes en vlopjes. Degene die mij kennen weten dat deze "Class to go" zeker de moeite waard is. Er is voldoende ruimte voor je foto's, recepten, notities en andere dingen die je niet wil vergeten rond deze gezellige Familie dagen.

Dit Stampin'Up mini album is te koop als "Class to go" Je krijgt dan alle materialen met een PowerPoint toegestuurd maar je kunt het natuurlijk ook hier op komen halen. Deze "Class tot go" kost 29,50€ zonder porto kosten.

Je kunt hem ook hier komen maken op  woensdagavond 7 december bij mij thuis in Wageningen. Ook dan kost deze workshop 29,50€. We beginnen de avond om 19:30 tot ongeveer 22:00 uur. Natuurlijk krijg je hem niet helemaal af maar de basis is dan wel klaar. Thuis kun je hem dan verder afmaken met de bijgeleverde  PowerPoint.

Stuur een mailtje naar: creationsbyjolan@gmail.com geef je op voor 7 december of bestel het Stampin'Up Kerst Mini Album als   "Class to go" !

Hierboven alvast een sneakje van de voorkant.

In de maand November zijn de Stitched Shaped Framelits te bestellen. Deze komen pas in juni in de nieuwe catalogus. Ik heb deze dies volop gebruikt in mijn Stampin'Up Kerst mini album.
Koop/bestel je mijn mini album in de maand November dan krijg je 10% korting op deze Dies.
Ze kosten dan dus 32,40€ ipv 36,00€ 

DENK ER OM DEZE ZIJN ALLEEN IN NOVEMBER TE BESTELLEN


Wacht niet te lang met het bestellen van de workshop/class to go want ik heb maar een beperkt aantal kits. 
Bestel je de "Class to go" met de Stitched Shaped framelits 
plus een extra pak Candy Cane Lane .....
Dan wordt ALLES GRATIS naar je verzonden VOOR 75,000%

Mail naar creationsbyjolan@gmail.comZondag 20  november heb ik ook weer een verzamelbestelling bij Stampin'Up.
Bestellingen va 75,- € worden gratis verstuurd in Nederland.

Alle gebruikte materialen kun je via mij bestellen. 
Stuur een email of shop lekker in mijn webwinkel rechtsboven. 

Kijk ook eens op mijn  You tube kanaal Je vind daar de leukste doosjes.
Je mij ook op facebook kunt vinden en daar nog meer inspiratie te vinden is? 
Ik ook een eigen webwinkel heb. Klik daarvoor op het winkelwagentje.

Geen opmerkingen: