zaterdag 26 december 2015

Sneak Peak 3 en Su-per Challenge #118 Voorjaars Catalogus Stampin'Up door Jolanda Meurs
Hey hallo,

Misschien hadden jullie het al in de gaten maar afgelopen donderdag werd er per ongeluk een concept geplaatst hier op mijn blog. Oeps dat was niet helemaal de bedoeling.

Voortaan worden de Challenges van het SU-per DTeam op zaterdag en niet meer op donderdag geplaatst.....

De uitdaging was dus onderstaande sketch! Zit je vast of weet je het eventjes niet meer dan is zo'n Sketch altijd handig.
Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb. Ik heb hem in de lengte gemaakt.


Ik was al die Kerstkaartjes zo zat en mijn handen jeukten om aan de slag te gaan met de materialen uit de nieuwe voorjaars catalogus! Wil je ook meedoen? Je vind de link van het SU-per Challenge blog aan de linkerkant van mijn blog!

Ik heb het design papier Birthday Bouquet gebruikt samen met de set Botanical Blooms. Beide zijn mijn favorieten. Alleen de set vond ik wel erg duur.... Maar lol ik had best veel in de pre-order besteld dat ik deze set voor de helft heb kunnen kopen. Betekend dus geen 63,25 euro maar 31,65 euro. Aiii.... wanneer jullie kijken in het overzichtje (bloos) dan weten jullie ongeveer hoe hoog mijn order bedrag was. MAAR ZEG NOU ZELF!!!!! IK KON NIET KIEZEN UIT AL DAT LEUKS. JULLIE WEL? Hebben jullie je verlanglijstje al klaar.....Want 5 januari ga ik ook gelijk bestellen geef dus op tijd je lijstje door. 

Bij elke 60 euro die je bestel mag je ook nog eens iets uit de Sale-a-bration folder kiezen. Yippie hoe cool is dat wel niet.
Wil je dus bestellen zorg dan dat je verlanglijstje VOOR 5 januari in mijn bezit is. Je kunt het mailen naar creationsbyjolan@gmail.com

Maar mag ik jullie een tip geven.... WORDT ZELF DEMO EN PROFITEER VAN EXTRA KORTING op je starters pakket. Je zit niet nergens aan vast. IK ZEG DOEN, Je kunt dan de eerste 3 maanden plus nog een keer 3 maanden zelf bestellen met extra kortingen en van nog veel meer leuke dingen profiteren.

Het starters pakket kost normaal 129,- euro en dan mag je voor 175,- euro aan materialen uitzoeken. Dit ook nog eens zonder porto kosten. MAAR TIJDENS DE SALE-A-BRATION KRIJG JE NOG EENS 45,- EURO EXTRA. BETEKEND DUS 129,- BETALEN EN VOOR 220,- EURO GRATIS PRODUCTEN UITZOEKEN. Je zit nergens aan vast want vind je het niet leuk dan verloopt het abonnement vanzelf..... Mail me gerust voor extra informatie.

Voor maandag staat er weer een filmpje op de planning. Abonneer je op mijn you-tube kanaal om zo niks te missen.

Tot morgen groetjes Jolan

Geen opmerkingen: