zaterdag 4 juni 2016

Blog hop Creatieve Harten / Creations by Jolan


“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Eindelijk is de nieuwe catalogus online en kun je hieruit bestellen. Ditmaal staat onze bloghop dan ook in het thema van al die nieuwe, “Spiksplinternieuwe” materialen, want de nieuwe catalogus is echt geweldig!
Je zult heerlijk kunnen hoppen langs al die prachtige projecten die iedereen heeft gemaakt met producten uit die “Spiksplinternieuwe” catalogus.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er zijn uitgekomen.
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Ik ben aan de slag gegaan met het nieuwe cardstock Flirty Flamingo en Peekaboo Peach. Met de Botanical Builder Framelits heb ik allemaal bloemen uitgestanst. De randjes heb ik bewerkt met een beetje inkt. Daarvoor heb ik een sponge dauber gebruikt. Dat gaat super easy op die manier. Met een vouwbeen bolde ik de blaadjes wat op zodat wanneer je ze gaat stapelen ze net echt lijken. De blaadjes heb ik gestanst met de kleur cardstock Old Olive en Garden Green.


Door toefjes te maken en deze tussen de wilgen takken van de krans te plakken krijg je een mooi geheel. Wanneer je goed kijk zie je dat ik ook wat bloemen hartjes gestanst heb met het Glimmer Paper Dazzling Daimonds. En degene die mij beter kennen weten dat er bij mij altijd wel wat Rhinestones op moeten. Anders is het niet af!


Je kunt de krans natuurlijk ophangen of op een plateau leggen met een kaars er in.


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken. SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Leoni Heertsema.
Maar aangezien ik de laatste ben van deze blog hop stuur ik jullie door naar het begin Angelique Nederpel zodat de cirkel rond blijft.

Gebruikte materialen:
Stempels: Botanical Blooms art.nr: 140757 / 21,00 €
Stans: Botanical Builder Framelits art.nr: 140625 / 40,00 €
Cardstock: Flirty Flamingo art.nr: 141421, Peekaboo Peach art.nr: 141422, Old Olive art.nr: 106576, Garden Green art.nr: 108605 / 9,75 €
Inkt: Flirty Flamingo art.nr: 141397, Peekaboo Peach art.nr: 141398, Garden Green art.nr: 126973 en Old Olive art.nr: 126953/ 8,00 euro
Glimmer Paper: Dazzling Diamonds art.nr: 135315 / 6,25 €
Lint: Flirty Flamingo zrt.nr: 141426 en Peekaboo Peach art.nr: 141427
Extra: Rhinestones Jewels art.nr: 119246 / 6,25 €, Vouwbeen art.nr: 102300 / 8,50€

Bloghopvolgorde bloghop 4 juni 2016:


13 opmerkingen:

Leoni geertsema zei

Wow! Die ziet er mooi uit, wat een leuk idee!

Rian zei

Erg leuk, ik vind de botanicals een superset. Ben ook blij dat hij mee is naar de nieuwe catalogus.

Anoniem zei

hij is weer leuk! Deze kleuren zijn nog mooier!

Helmy Goyer zei

Heel mooi weer in die nieuwe kleurtjes! Blijft een SUperleuk project.

Anne-Marie zei

Ik vind hem prachtig geworden, ga ik ook een keertje proberen een krans maken!! En allicht ... zonder bling is het niet af!!

Eveline zei

Gaaf!
Ik ga er ook maar eentje make denk ik.

Danielle Bennenk zei

Echt prachtig, Jolanda. Je project werkt zeer aanstekelijk...Ik denk dat ik er ook maar eens ga maken :)

Berdien Weideveld zei

Wauw gaaf !!!! Wat een geweldig idee !

Yolanda Pasterkamp-de Jonge zei

Weer gaaf kranswerk Jolan!

Hillie zei

Super mooi geworden. De kleuren combi is ook erg mooi. Het blijft een van mijn meest favoriete stempelsets. Erg veelzijdig. Fijne zondag en bedankt voor de inspiratie. Ik hop weer even verder. Groet van Hillie

Lotte Noordzij-Walther zei

Echt weer een Jolan project. SUpergaaf. En meid wat een werk, ik heb ook een kleintje gemaakt, had een lamme arm van het draaien :) Maar het resultaat is zeker de moeite waard!

De Stempelolifant zei

Leuk geworden deze krans!

Carola zei

Prachtige krans heb je gemaakt, heel erg mooi