woensdag 1 juni 2016

Extra lange Stampin'Up post met leuke voorbeelden / Creations by Jolan

 Hey, hello you!
Vandaag een lange post en dat heeft zo zijn redenen. 
Ik heb heel veel te laten zien vandaag.
Laten jullie een berichtje achter wat jullie van mijn projectjes vinden?

Als eerste heb ik een layout gemaakt in A4 formaat. Als Basis heb ik daarvoor Het shimmery White A4 cardstock gebruikt en dat bewerkt met Sahara Sand. een mooie basis kleur dat niet te veel overheerst. Ik heb wat stippen gestempeld met de Gorgeous Grunge stempel. Heerlijk dat die nog in de nieuwe catalogus staat. Wanneer je goed kijk zie je dat ik ook een aantal Swirly Scribbel Thinlits gestanst heb. Deze zitten er tussen voor een speels resultaat.. Ook daar heb ik een beetje inkt op gedaan. De lieve kleine hartjes zijn uit de Confetti Heart Border pons. Ik kon het niet laten.

Het blauw cardstock is de nieuwe In Color kleur 2016-2018 Dapper Denim. Het past perfect bij deze stoere jongens foto's van mijn jongste zoon Twan. Om de kleuren in de foto terug te laten komen heb ik uit het design papier Affectionately Your het vel gepakt waar de kleur koper in zit.
Waarom zul je denken..... Hebben jullie de nieuwe kleur embossing poeder al gebruikt?
Daarom dus.

Het smelt zo mooi en gemakkelijk. Je vind het op bladzijde 181. 
De teksten en de afbeeldingen uit de Hostess set Pun Intended passen super bij de foto. Op deze dag was ik namelijk een foto shoot aan het doen voor school. Daarvoor moest hij wat gekke foto's hebben. Nou dat is gelukt.


Het volgende projectje wat ik jullie wil laten zien is het You Tube filmpje van vorige week. Daarbij liet ik zien hoe je dit leuke schuif doosje kon maken waar de snoepjes zoooo uitrolden.
Ga daarvoor naar mijn You-Tube kanaal voor de uitleg. {klick hier}
De basis kleur is Melon Mambo deze kleur past samen met zwart en wit mooi bij het nieuwe papier pop of Pink. Ik denk dat dit papier echt een van mijn favoriete dsp zal zijn. 
Deze keer heb ik de stempelset Confetti Celebration gebruikt. Een nieuwe set die heel bruikbaar is voor verjaardag of wanneer je iets anders te vieren hebt!


 Yay! Happy Birthday
Dit projectje komt binnenkort online te staan op mijn you tube kanaal.
Er passen "pesies" 3 Ferrero Rocher tjokolaatjes in. Yummie. 
Ik vond laats ook al heerlijke recepten om daar taart van te maken.
Alleen niet goed voor de lijn vrees ik.
Als basis heb ik Early Espresso cardstock genomen. Daarom heen zit.... geloof het of niet! Dit mooie vel zit ook in het nieuwe dsp papier Pop of Pink. Zelfs twee verschillende vellen. Kijk maar eens op blz 172. Ik vertelde toch al dat dit papier mijn favo gaat worden.

Tot slot nog wat kaartjes. De eerste 5 zijn gemaakt van de nieuwe kleuren Dapper Denim, Emerald Envy, Flirty Flamingo, Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum.
Welke kleur is jouw favoriet. Ik weet het nog niet ze zijn allemaal goed te combineren.
De basis is gesneden van Whisper White waarop stukjes zitten uit het nieuwe In Color Design Papier. Het staat op blz 169. 4 verschillende designs/dubbelzijdig allemaal in de zelfde kleuren als het nieuwe Cardstock. Ik heb Shaker kaarten gemaakt met de nieuwe stempel Painter's Palette. Hoe je deze maak door het nieuwe Foam Adhesive te maken heb ik vorige week duidelijk verteld.

 A Little Expression of love is ook uit de stempel set Painter's Palette. Zie je dat het een totaal andere stijl is geworden. Ik ben lekker aan het kliederen geweest op aquarel papier.
Het nieuwe blauwe lint Ruched Ribbon is de kleur Dapper denim. De roos komt uit de Thinlits Rose garden. Het blaadje is uit de set Botanical Builder. Ik had er nog heel veel liggen en deze er daarom tussen verwerkt want de kaart was anders zo saai! Helaas is de gebruikte washi tape pons NIET meegegaan naar de nieuwe catalogus.

Tot slot deze vlinderkaart met een beetje bling!
Ook nu is de basis van de kaart weer Whisper White. Ik heb een aantal strookjes gesneden uit het nieuwe In Color papier en hier banners van gemaakt met de Banner Triple pons.
Er tussen zit een klein strookje glitter die het extra feestelijk maakt.
De vlinders komen uit de sets Bold Butterfly en Butterflies Thinlits.
De onderste is gestanst uit Peekaboo Peach, de volgende uit Vellum en de kleine is gestanst uit aquarel papier en dit weer ingekleurd met inkt. De vlinder wordt bij elkaar gehouden door een nietje.

Zoooo het is best een lang verhaal geworden. Ook al heb ik geprobeerd om het kort te houden.
Woensdag 3 juni om 18:00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin'Up. 
Stuur je verlanglijstje door naar creationsbyjolan@gmail.com

-Bij een bestelling van 75,- € betaal je geen verzendkosten
-Bij een bestelling van 200,- krijg je altijd 20,- € aan Hostess rewards
- bij een bestelling van 350,- krijg je 35,-€ aan Hostess rewards PLUS EXTRA 35,-€ dat is 70,- €
-Bij elke 25,-  1 punt op je klantenkaart
- Kom je gezellig in mijn team Creations by Jolan en bestel je het starters pakket voor 129,- waarbij je producten mag uitzoeken aan materialen voor 175,- ontvang je in de maand juni 2 EXTRA GRATIS STEMPELSET (maakt niet uit welke waarde) 
Mail me voor meer informatie.

Heb je door het zien van deze voorbeelden vragen mail me gerust op
creationsbyjolan@gmail.com

Tot morgen. Groetjes Jolan


1 opmerking:

Rian zei

Tsjonge, wat ben jij actief geweest. Die bloemen in de serie Love & Affection vind ik echt superleuk, eigenlijk de hele serie. Gewoon al die vrolijke kleurtjes bij elkaar. Dat koperpoeder is een mooie combi kleur.
Je andere creaties zijn ook erg leuk. En wat betreft de nieuwste In-colors. Ik vind ze allemaal mooi. Ze spreken me meer aan de serie die er nu uit is. Maarja, smaken verschillen nou eenmaal.
Ik ben ook benieuwd wat je voor de Bloghop hebt bedacht.