zondag 19 juni 2016

Creatieve support bloghop / Creations by Jolan


For my international readers please use google translate to follow me in your language
at the right site of y blog.


Welkom bij de bloghop van het Ceative Support Team Europe van Stampin'Up. Verschillende Europese demonstratrices hebben een project gemaakt met producten uit de nieuwste Stampin'Up catalogus. Klik op volgende of vorige en hop gezellig langs. Ga er lekker voor zitten met een kop thee of koffie en laat je inspireren.

Voor deze gelegenheid heb ik een spinner kaart gemaakt ook wel slider cards genoemd. Nu vragen jullie je af wat is een spinner kaart. Met behulp van een muntje of een magneetje beweegt er een deel in de kaart heen en weer.
Stampin'Up heeft er een speciale set met Framelits (Sliding Star Framelits) voor met bijhorende stempel "Shooting star". Natuurlijk zijn die sterren en bijtjes ook heel leuk maar je kunt er ook een hele andere draai aan geven. Ik ben aan de slag gegaan met de stempel set Seaside Shore. Ik heb eerst een achtergrond gestempeld en daarbij de inktkleurtjes gebruikt zoals op onderstaande foto. Uit de Thinlits van de set Swirly Scribbels heb ik de witte golven gestanst. De tekst Happy Birthday komt uit de set Thoughtful Banners en passen mooi in de halve cirkel. Door ook sommige vissen op een dimensional te plakken krijg je meer diepte op je kaart.Op het paatje zie je welke kleuren inkt ik bij elkaar heb gezocht.
Dank je wel voor je bezoekje en tot een volgende keer.

Als het goed is ben je hier gekomen via het blog van Eveline van Heijst Klik op het plaatje "next" en je komt terecht op het blog van Miranda Versteeg   Happy Hopping!Maandag 20 Juni gaat er een verzamelbestelling uit naar Stampin'Up. Stuur je verlanglijstje door naar creationsbyjolan@gmail.com en ik zorg er voor. Bestellingen boven de 75,- worden gratis in Nederland verzonden. Bestellingen boven de 200,- krijgen 20,-GRATIS shop te goed. Bestellingen boven de 350,- krijgen 35,- GRATIS shop te goed plus Extra 35,- is samen 70,- Shop te goed.

Helemaal onderaan tref je het lijstje met deelnemers aan mocht je onderweg de "weg" kwijt raken!
Groetjes JolanGebruikte materialen:
Stempels: Thoughtful Banners art.nr: 141614 en Seaside Shore art.nr: 141625
Papier: Cardstock Whisper White art.nr. 106549 en Mint Macaron art.nr: 138343
Inkt: Calypso Coral art.nr: 126983, Lucky Limeade art.nr: 126984, Pool Party art.nr: 126982, Dapper Denim art.nr: 141394 en Early Espresso art.nr: 126974
Extra: Thinlits ZSwirly Scribbels art.nr: 141497 en Sliding Star art.nr: 141820
Dimentionals art.nr: 104430


10 opmerkingen:

Martina zei

Such a nice card! I love spinner cards!
xo, Martina

Rosalien Zwackhalen zei

Gaaf gedaan Jolan, een super leuke set dit.

Sigrids kreative ART zei

Love this card. Great idea!
Sigrid

Yolanda Pasterkamp zei

Een superkaart!

Eveline zei

Leuke kaart Jolan.

Fanny Minne zei

Ik geloof dat die set met de vissen in Nederland wel meer gebruikt zal worden als in Oostenrijk, ziet er mooi uit!

Nicole Parmentier zei

Geweldig kaartje!!

bastelengel zei

A beatiful summer card, dear Jolan.
I see, I need to try this spinner card framelits as well.
Eva

Sarah zei

Leuk gedaan!

Marine zei

Oh that's so cute ! I love it !